Udgivet i

Fodboldrejser med bus

KARKON arrangerer ture til landskampe i Parken, tysk fodbold og visse andre specialsyede ture efter kundens ønske.

Vi tilstræber sammenhængende pladser til samme bestilling både i bussen og til kampen. Er dette umuligt, drøftes mulighederne med kunden. Det finder vi mest fair, og vi går op i god service. Der går altså lidt af den samlede oplevelse, hvis vennerne skal sidde tilfældigt rundt omkring på stadion.

Vi er ikke altid billigst, men der er styr på tingene, og vi har samvittigheden i orden. Det tager tid at samle alle tråde og tilbyde et godt produkt med god service.

Landskampe i Parken

Det danske Landsholds popularitet svinger meget, og det samme gør interessen for kampene i Parken. Tiderne har ændret sig meget, siden vi i 90’erne kunne have 20-25 busser afsted til kampene, men vi vil til enhver tid støtte den danske fankultur på vores egen, uafhængige måde – uformelle ture, hvor priserne er fair og stemningen er i top.

Typisk arrangerer vi transport inkl. kampbillet til en samlet pris, men har du selv kampbilletten, kan du altid købe bustransport t/r hos os og rejse sammen med andre fans.

Ikke alt i livet handler om penge, eksklusive aftaler og dyre VIP-loger, og vi vil altid gøre vores bedste for at give dig/jer en fantastisk oplevelse både før, under og efter kampen.

Tysk fodbold – Volksparkstadion i Hamburg

Det er den korte afstand, den tyske logistik og den helt fantastiske stemning på Nordtysklands største stadion, der trækker. Hamburger SV er en traditionsklub med en enorm fanskare, og der er altid 45.000 – 57.000 tilskuere til kampene.
Vi holder pause med grænsehandel ved Fleggaard på ud- eller hjemturen.

Volksparkstadion tiltrækker både mænd, kvinder og familier i alle aldre, og at opleve HSV på hjemmebane er en helt anden oplevelse end at sidde sammen med 4.500 tilskuere på et Superliga-stadion i Danmark.
Fodboldture til Hamburg arrangeres med eller uden hotelovernatning i det centrale Hamburg.

Stemningsvideo 1 fra Volksparkstadion
Stemningsvideo 2 fra Volksparkstadion
Stemningsvideo 3 fra Volksparkstadion

Om vi arrangerer en endagstur eller en tur med overnatning afhænger oftest af kamptidspunktet, men vores primære fokus er: Skal man have den rette oplevelse med sig hjem, bør man have tid til at nyde fansenes opvarmning og stemningen forud for kampene.

Ture med hotel:
Vi sørger for indkvartering på et prisvenligt, centralt hotel, hvor gæsterne ikke kommer til at kede sig. Indkvartering i dobbeltværelser (enkeltværelse mod tillæg) m/ eget bad/toilet samt morgenmad inkluderet i prisen.

Lokalderby d. 30/9 2018: Hamburger SV – FC St. Pauli

Grupperejser og foreningsture

Til de fleste kampe er det muligt at arrangere foreningsture, og blandt vore gæster har vi flere personaleforeninger, der tilbyder især fodboldture til deres medlemmer. Er man tidligt ude, er mulighederne flest.

Hver enkelt bus skræddersys til det pågældende selskab. Der er af naturlige årsager stor forskel på, om vi kører med U11-spillere og forældre/søskende, eller om det er voksne hardcore fans med hang til en bette øl undervejs.

Kontakt os uforpligtende vedr. sportsrejser
Webshoppens forside
Handelsbetingelser