Om os

OM KARKON KONCERT- OG SPORTSREJSER

Karkon ApS er videreførelsen af koncert- og sportsaktiviteterne fra Karstens Koncert- og Sportsrejser A/S. Karsten arrangerede den første koncertrejse i 1984, og vi har således mere end 35 års erfaring bag os, hvilket er unikt på vores område.

FirstAnalQuest.com – ASS FUCKING PORN WITH A THICK COCK FUCKING A SEXY BABE – pussy, cum, anal sans-serif;”>En bustur med Karkon betyder, at du rejser til et arrangement med en masse mennesker, der har samme mål og interesse som dig selv. Samtidig behøver du ikke tænke på, om du får for meget alkohol til at kunne køre bil, eller om det er forsvarligt at køre hjem om natten: Du møder op på opsamlingsstedet og bliver transporteret helt hen til koncert-arenaen eller stadion. Turen slutter, hvor den begyndte – på dit opsamlingssted. Vi arrangerer oftest ture med start fra Jylland – i nogle tilfælde desuden fra Fyn og Sjælland.

OM VORES TURE

Typisk starter vi fra Jylland eller København, hvor der ofte er flere opsamlinger langs motorvejsbyerne, inden vi lander i Herning, Horsens, Odense, København, Hamburg, Berlin, Amsterdam, Prag m.fl.
Vi ankommer som regel til destinationen midt/sidst på eftermiddagen, hvorefter man har tid til at gå ud og få noget godt at spise m.m., inden man om aftenen skal have ørerne blæst af og stemmebåndene skreget i laser.

Der er en rejseleder med i bussen, og man vil få information om turens forløb, bussens reglement samt diverse tidspunkter for afgang efter koncerten/kampen m.m.

Man beholder sin plads i bussen under hele turen, og bussen aflåses efter ankomst. Man kan således altid lade sine ting ligge i bussen, mens man er til koncert eller kamp.

Vores ture planlægges efter indholdet og destinationen. Vi skræddersyr hver enkelt tur således, at stemningen i bussen og transporttidspunktet passer til vores publikum og den event, vi skal opleve.

OPSAMLINGSSTEDER

Opsamlingssteder og -tider planlægges efter de indkomne bestillinger. Er der f.eks. stor overvægt af bestillinger fra et givent område, vil ruterne naturligvis gå den vej. Vi planlægger ankomst i god tid inden koncertens starttidspunkt.

Koncerter i København: Bus fra Jylland/Fyn beregnes med ankomst kl. 14.00-15.00 og oftest 9 timers ophold.
Koncerter i Hamburg: Bus fra Jylland beregnes med ankomst kl. 14.30-15.00 og 9 timers ophold.
Koncerter i Jylland/Fyn: Busser fra flere landsdele beregnes med ankomst kl. 15.00-18.00 og 5-9 timers ophold.

BANKOPLYSNINGER FOR KARKON APS

Bank: Jutlander Bank
Registrings- og kontonummer: 9805 / 2073 591069
IBAN: DK15 9805 2073 591069
BIC/SWIFT: JUTBDK21

ALMINDELIGE BETINGELSER

Vil du vide mere om bestilling og betaling af rejse, depositumbetaling, alm. betingelser, forsikring eller reklamation?
Se vores handelsbetingelser

KARKON APS ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN

Vi har medlemsnummer 2755. Har du købt en pakkerejse hos os af mere end 24 timers varighed, så er betalingen for din rejse dækket af Rejsegarantifonden i tilfælde af, at Karkon ApS går konkurs.
En pakkerejse består af bustransport og hotelovernatning(er). Er der købt indgangsbillet til koncert/kamp hos os, regnes denne med i pakken således, at en evt. aflyst tur ikke betyder, man står ufrivilligt tilbage med billetten alene.

Kunden er således dækket af Rejsegarantifonden, når turens planlagte varighed er over 24 timer og indeholder hotelovernatning.

Rejsegarantien er lovpligtig i Danmark, såfremt man udbyder rejser af mere end 24 timers varighed med hotelovernatning. Langt fra alle rejseudbydere i Danmark har sikret kunderne mod konkurs, selv om dette er lovpligtigt.

KUNDERNES ORD

Fra den gamle webshop har vi medtaget nogle af kundernes ord fra tiden før anmeldelser på vores Facebook-side, Trustpilot og Google – sådanne ord skal man ikke kassére, vel?

“Vil bare lige at det var en fin tur hjem fra Copenhell i går.  En god oplevelse – i tager jer rigtigt godt af  jeres kunder. Dejligt med god vejledning i øvrigt. Tak for det. Jeg vil med glæde køre med jer fremover, hvis behovet opstår”
Kirsten Hegelund, juni 2016

“Tusinde tak for en kanon – velorganiseret tur til Bruce-koncert i Parken. Tak, fordi min veninde og jeg kunne stå på i Odense – det fungerede uden problem. Vi havde en  superguide i René! Jeg glæder mig til at rejse med Karkon til Bruce i Horsens. Mange hilsner og go’ sommer :-)”
Heidi Kummerfeldt, juni 2016

“Tak til Karsten for en helt perfekt og velgennemført tur til Paris og Rolling Stones, en oplevelse af de største. Hyggeligt selskab og god underholdning af Karsten og Henrik undervejs. Lækker bus og dygtige chauffører var med til at føre os sikkert frem og tilbage. Kan varmt anbefale Karkon som en sikker og pålidelig rejsearrangør.”
Arne Nielsen, juni 2014

“Super oplevelse at handle med Karkon – masser af info undervejs, servicen i top, man bliver behandlet som om man var den eneste kunde, masser af indlevelse og engagement. Helt tydeligt man har mange års erfaring og er et super reelt firma med begge ben på jorden! Kan varmt anbefale Karkon!”
Anna Maria Sannemand, november 2014

“Vi havde alletiders tur; problemfri transport, fint hotel og fed koncert – og oven i det en rigtig hyggelig og behagelig stemning, som Jørgen godt kan tage sin del af rosen for. Desuden skylder vi ham en særlig tak for at sørge for at vi nåede den sidste bus til Thy. Vi glæder os til at rejse med jer en anden gang.”
Lisbeth og Carsten Güllich-Nørby

“Jeg var i øvrigt også med i Hamburg sidste år – en kanon god tur der var godt tilrettelagt hele vejen igennem. Hvis der var en koncert skala så ville i få 13!”
Tina Holm, Aalborg

“Vil bare lige sige tak for en kanon tur med Karstens Busrejser til Roger Waters i Hamburg. Enestående og uformelt personale, som man kan mærke selv nyder turen. Det var ganske enkelt endnu en perfekt tur fra Jeres side.”
Nikolaj Jensen
“Jeg var til Red Hot i Hamburg, og jeg vil lige sige, at det var en kanon fed tur, og den var enormt godt arrangeret.”
Anders Møller Mathiasen

“Vi vil gerne sige dig tak for en rigtig, rigtig god tur til Tour de France i Paris. Vi har fået mod på at opleve noget mere af Paris, så vi skal helt sikkert derned igen – meget gerne samme tur næste år. Alt fungerede bare helt fint, så vi er ovenud tilfredse. Endnu engang tak og forhåbentligt på gensyn.”
Ellen og Ivan Kristensen

“Vil bare lige takke for en supergod tur til Hamborg i søndags. Alt fungerede bare perfekt; Bussen var god, Steen og Carsten havde styr på tingene og koncerten var fuldstændig fantastisk. Selv dine jyske kunder var til at holde ud 🙂 “
1000 tak!
Thomas & Linda, Københavnere (om turen til Coldplay, september 2008)

– og en af de nyere:

Kære Steen/Karkon
Tak for jeres gode service, jeg sendte mine to teenagepoder med bussen og fra start til slut har det været en suveræn oplevelse med information både før og efter.
De unge har fortalt om hvordan chaufføren og Karen sørgede godt for dem undervejs.
I fortjener alle stor ros, fortsat god dag????
Mvh. Camilla (om turen til Shawn Mendes i Royal Arena d. 16/3 2019)